Studia podyplomowe 2025/26_Z

zmień rekrutację anuluj wybór

Oferta prezentowana na tej stronie ograniczona jest do wybranej rekrutacji. Jeśli chcesz zobaczyć resztę oferty, wybierz inną rekrutację.

Techniki mikrobiologiczne oraz systemy zarządzania w praktyce przemysłowej

Szczegóły
Kod TechMik-5
Jednostka organizacyjna Wydział Technologii Żywności
Forma studiów Niestacjonarne
Poziom kształcenia podyplomowe
Czas trwania 1 rok
Wymagany dokument
  • Odpis lub poświadczona przez uczelnię kopia dyplomu ukończenia studiów uprawniających do podjęcia studiów podyplomowych. W przypadku ukończenia studiów wyższych za granicą oryginał dyplomu oraz jego tłumaczenie na język polski, a także dokument potwierdzający nostryfikację dyplomu lub zaświadczen
  Zadaj pytanie
Tura 1 (30.05.2025 12:00 – 30.09.2025 23:59)

PO WIĘCEJ INFORMACJI ZAPRASZAMY TUTAJ: