Studia podyplomowe 2025/26_Z

zmień rekrutację anuluj wybór

Oferta prezentowana na tej stronie ograniczona jest do wybranej rekrutacji. Jeśli chcesz zobaczyć resztę oferty, wybierz inną rekrutację.

Podstawy dietetyki dla nauczycieli szkół średnich

Szczegóły
Kod PodsDie-2
Jednostka organizacyjna Wydział Żywienia Człowieka
Forma studiów Niestacjonarne
Poziom kształcenia podyplomowe
Czas trwania 1.5 roku
Wymagany dokument
  • Odpis lub poświadczona przez uczelnię kopia dyplomu ukończenia studiów uprawniających do podjęcia studiów podyplomowych. W przypadku ukończenia studiów wyższych za granicą oryginał dyplomu oraz jego tłumaczenie na język polski, a także dokument potwierdzający nostryfikację dyplomu lub zaświadczen
  Zadaj pytanie
Tura 1 (23.06.2025 13:00 – 30.09.2025 23:59)

PO WIĘCEJ INFORMACJI ZAPRASZAMY TUTAJ:

Wykład Online: Podstawy Dietetyki - Żywienie a zdrowie człowieka, Bilety na  Warsztat, Internet | empikbilety.pl