Studia pierwszego stopnia oraz studia jednolite magisterskie (semestr zimowy 2025/26)

zmień rekrutację anuluj wybór

Oferta prezentowana na tej stronie ograniczona jest do wybranej rekrutacji. Jeśli chcesz zobaczyć resztę oferty, wybierz inną rekrutację.

technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, pierwszego stopnia

Szczegóły
Kod TZ-1S
Jednostka organizacyjna Wydział Technologii Żywności
Kierunek studiów technologia żywności i żywienie człowieka
Forma studiów Stacjonarne
Poziom kształcenia pierwszego stopnia - inżynierskie
Profil studiów ogólnoakademicki
Języki wykładowe polski
Limit miejsc 120
Czas trwania 3,5 roku, 7 semestrów
Wymagany dokument
  • Matura lub dokument równoważny
  Zadaj pytanie
Tura 1 (30.05.2025 00:01 – 09.07.2025 23:59)

Nadchodzące tury w tej rekrutacji:
  • Tura 2 (12.08.2025 00:01 – 11.09.2025 23:59)

Kierunek został modyfikowany w ramach realizowanego projektu pt.: „Zrównoważony Kampus SGGW - kształcenie na rzecz branż kluczowych” nr FERS.01.05-IP.08-0067/23 współfinasowany Europejskiego Funduszu Społecznego Plus w ramach Programu Fundusze Europejskie dla Rozwoju Społecznego 2021-2027, Priorytet 1 Umiejętności, Działanie 01.05 Umiejętności w szkolnictwie wyższym" więcej informacji na stronie projektu https://fers1.sggw.edu.pl/o-projekcie/

Regulamin projektu > DOSTĘPNY JEST TUTAJ

PO WIĘCEJ INFORMACJI O KIERUNKU ZAPRASZAMY TUTAJ

 

Masz problem z zapisaniem się? Zapoznaj się z instrukcją!

 


.