| Kod | TO-1S |
|---|---|
| Jednostka organizacyjna | Wydział Technologii Żywności |
| Kierunek studiów | towaroznawstwo i marketing żywności |
| Forma studiów | Stacjonarne |
| Poziom kształcenia | pierwszego stopnia - inżynierskie |
| Profil studiów | ogólnoakademicki |
| Języki wykładowe | polski |
| Limit miejsc | 45 |
| Czas trwania | 3,5 roku, 7 semestrów |
| Wymagany dokument | |
| Zadaj pytanie | |
Kierunek został modyfikowany w ramach realizowanego projektu pt.: „Zrównoważony Kampus SGGW - kształcenie na rzecz branż kluczowych” nr FERS.01.05-IP.08-0067/23 współfinasowany Europejskiego Funduszu Społecznego Plus w ramach Programu Fundusze Europejskie dla Rozwoju Społecznego 2021-2027, Priorytet 1 Umiejętności, Działanie 01.05 Umiejętności w szkolnictwie wyższym" więcej informacji na stronie projektu https://fers1.sggw.edu.pl/o-projekcie/
Regulamin projektu > DOSTĘPNY JEST TUTAJ
PO WIĘCEJ INFORMACJI O KIERUNKU ZAPRASZAMY TUTAJ

Masz problem z zapisaniem się? Zapoznaj się z instrukcją!
.

