Kod | TN-1Sj |
---|---|
Jednostka organizacyjna | Wydział Technologii Żywności |
Kierunek studiów | Food Science - Technology and Nutrition |
Forma studiów | Stacjonarne |
Poziom kształcenia | pierwszego stopnia - licencjackie |
Profil studiów | ogólnoakademicki |
Języki wykładowe | angielski |
Limit miejsc | 32 |
Czas trwania | 3 lata, 6 semestrów |
Wymagany dokument | |
Zadaj pytanie |
Kierunek został modyfikowany w ramach realizowanego projektu pt.: „Zrównoważony Kampus SGGW - kształcenie na rzecz branż kluczowych” nr FERS.01.05-IP.08-0067/23 współfinasowany Europejskiego Funduszu Społecznego Plus w ramach Programu Fundusze Europejskie dla Rozwoju Społecznego 2021-2027, Priorytet 1 Umiejętności, Działanie 01.05 Umiejętności w szkolnictwie wyższym" więcej informacji na stronie projektu https://fers1.sggw.edu.pl/o-projekcie/
Regulamin projektu > DOSTĘPNY JEST TUTAJ
PO WIĘCEJ INFORMACJI O KIERUNKU ZAPRASZAMY TUTAJ
Liczba miejsc dostępna w turze 1: 16
Liczba miejsc dostępna w kolejnych turach: 16
.