Studia drugiego stopnia (semestr zimowy 2025/26)

zmień rekrutację anuluj wybór

Oferta prezentowana na tej stronie ograniczona jest do wybranej rekrutacji. Jeśli chcesz zobaczyć resztę oferty, wybierz inną rekrutację.

Food Science - Technology and Nutrition, stacjonarne, drugiego stopnia - język wykładowy angielski

Szczegóły
Kod TN-2Sj
Jednostka organizacyjna Wydział Technologii Żywności
Kierunek studiów Food Science - Technology and Nutrition
Forma studiów Stacjonarne
Poziom kształcenia drugiego stopnia
Profil studiów ogólnoakademicki
Języki wykładowe angielski
Limit miejsc 32
Czas trwania 2 lata, 4 semestry
Wymagany dokument
  • Dyplom ukończenia studiów wraz z suplementem
  Zadaj pytanie
Obecnie nie trwają zapisy.

(pokaż minione tury)

PO WIĘCEJ INFORMACJI ZAPRASZAMY TUTAJ

Liczba miejsc dostępna w turze 1: 16

Liczba miejsc dostępna w kolejnych turach: 16


.